Η Χρυσή Αυγή κάνει εξαγωγή τσαμπουκά: Φουντούλης σε Ρουμάνο ευρωβουλευτή: «Είσαι μ@@@κας» [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Χρυσή Αυγή κάνει εξαγωγή τσαμπουκά: Φουντούλης σε Ρουμάνο ευρωβουλευτή: «Είσαι μ@@@κας» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγριος καβγάς ξέσπασε μεταξύ δυο ευρωβουλευτών της ΧΑ και των συναδέλφων τους που μετείχαν σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η εκδηλωση είχε ως θέμα την Ελευθερία του δικαιώματος του συνέρχεσθαι στην Ελλάδα και τα νομικά κενά στα Δικαιώματα των Μειονοτήτων στην Ευρώπη. Ξαφνικά, ο Ευρωβουλευτής της ΧΑ, Λάμπρος Φουντούλης μπούκαρε σε συνέδριο που αφορούσε την μουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα και άρχισε να βρίζει και να φωνάζει, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των παριστάμενων ευρωβουλευτών, με τον Ρουμάνο συνάδελφο του από τον ΕΛΚ, Τζσάμπα Σόγκορ, να αποκαλεί τους δυο Έλληνες φασίστες, ενώ είχε έντονη λεκτική αντιπαράθεση με τον Φουντούλη.

Την ίδια στάση κράτησαν και άλλοι ευρωβουλευτές, όπως ο Καταλανός Γιοζέπ Μαρία Τερικάμπρας, ενώ η πλειοψηφία των αυτοπτών μαρτύρων του περιστατικού εξέφρασαν τον αποτροπιασμό της για την συμπεριφορά των Ελλήνων συναδέλφων τους.

Σύμφωνα με ευρωπαϊκές πηγές, ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, πρόκειται να διερευνήσει το περιστατικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόσμος ΧΑ ευρωκοινοβούλιο Φουντούλης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ