Ο αγνώριστος Μάκης Ψωμιάδης [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο αγνώριστος Μάκης Ψωμιάδης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φανερά αδυνατισμένος και χωρίς το γνωστό και χαρακτηριστικό του μουστάκι, σχεδόν αγνώριστος ο Μάκης Ψωμιάδης μεταφέρεται σε φυλακή των Σκοπίων από τους άνδρες της αστυνομίας. Με τις χειροπέδες περασμένες στα χέρια του προσπαθεί με μια ατζέντα - σημειωματάριο να κρύψει το πρόσωπό του.

Μπορεί ο γνωστός ποδοσφαιρικός παράγοντας να αποφάσισε να αλλάξει «λουκ», δεν μπόρεσε όμως να αλλάξει τη μεγάλη ζωή που του άρεσε να κάνει. Έτσι όταν ένας ένας Έλληνας αστυνομικός που υπηρετεί στα Σκόπια τον αναγνώρισε, η σύλληψη του ήταν θέμα ημερών.

Θα ζητήσει πολιτικό άσυλο

Ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος συνελήφθη προχθές στα Σκόπια, σκέφτεται να ζητήσει πολιτικό άσυλο στην ΠΓΔΜ, γράφει σήμερα η εφημερίδα των Σκοπίων «Ουτρίνσκι Βέσνικ», επικαλούμενη πληροφορίες από δικηγορικούς κύκλους που έχουν αναλάβει την υπεράσπιση του συλληφθέντα.

Η εφημερίδα προσθέτει ότι για την ώρα παραμένει άγνωστο αν οι αρχές της ΠΓΔΜ ικανοποιήσουν ένα τέτοιο αίτημα του Μ. Ψωμιάδη, σε περίπτωση που αυτός το υποβάλει.

Ο Μ.Ψωμιάδης, εις βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την Ιντερπόλ , μετά τη σύλληψη του από την αστυνομία των Σκοπίων οδηγήθηκε στον ανακριτή, ο οποίος διέταξε την προφυλάκιση του για διάστημα 40 ημερών, μέσα στο οποίο πρέπει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την έκδοση του στην Ελλάδα.

Μετά την απόφαση του ανακριτή, ο Μ.Ψωμιάδης μεταφέρθηκε στις δικαστικές φυλακές των Σκοπίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ