Ενοχος ο Τζόνσον για σεξουαλική παρενόχληση - «Αποχαιρέτα την κόρη σου, θα κάνεις καιρό να την ξαναδείς» - iefimerida.gr

Ενοχος ο Τζόνσον για σεξουαλική παρενόχληση - «Αποχαιρέτα την κόρη σου, θα κάνεις καιρό να την ξαναδείς»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενοχος κρίθηκε ο Ανταμ Τζόνσον για την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης σε ανήλικη κοπέλα και κινδυνεύει με φυλάκιση έως και 10 ετών.

Ο διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής, ο οποίος παραδέχθηκε πως φίλησε στο στόμα και έβαλε το χέρι του σε απόκρυφα σημεία της κοπέλας, κρίθηκε αθώος για την κατηγορία της σεξουαλικής πράξης, όχι όμως και γι' αυτή της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ο Τζόνσον άκουσε τον δικαστή να του λέει χαρακτηριστικά: «Να αποχαιρετήσεις την κόρη σου στο τέλος του Μαρτίου. Θα κάνεις αρκετό καιρό να την ξαναδείς», με τον Τζόνσον να σκύβει το κεφάλι και να παραμένει αμίλητος.

Δίπλα του στεκόταν η πρώην σύζυγός του, η οποία από την αρχή της δίκης βρισκόταν στο πλευρό του, ενώ ο παίκτης θα βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό μέχρι τα τέλη του μήνα, οπότε και θα του ανακοινωθεί η ποινή. Η σπουδαία καριέρα του έληξε άδοξα, ενώ ο δικαστής θα αποφασίσει το μέγεθος της ποινής, το οποίο δεν αποκλείεται να φτάσει και τα 10 χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ανταμ Τζόνσον φυλακή ανήλικη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ