Tραγικός θάνατος: Η αδελφή της τη μαχαίρωσε 140 φορές [εικόνες] - iefimerida.gr

Tραγικός θάνατος: Η αδελφή της τη μαχαίρωσε 140 φορές [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε η πιο νοσηρή φαντασία δεν θα μπορούσε να πιστέψει την είδηση ότι μια 19χρονη γυναίκα μαχαίρωσε 140 φορές την ανήλικη αδερφή της, προκαλώντας της τραγικό και μαρτυρικό θάνατο, αφού της έβγαλε τα μάτια και της έκοψε τα αυτιά!

Tο άψυχο σώμα της 17χρονης Στεφανία Ντουμπροβίνα βρέθηκε κατακρεουργημένο στο διαμέρισμα ενός 42χρονου -αγνώστων λοιπών στοιχείων- άνδρα, με τις Αρχές να αναζητούν τη 19χρονη Ελιζαβέτα Ντουμπροβίνα (αδερφή του νεαρού μοντέλου) ως βασική ύποπτη για τη δολοφονία, αλλά και για περιύβριση νεκρού.

Αυτή είναι η άτυχη 17χρονη που κατακρεουργήθηκε:

Tραγικός θάνατος: Η αδελφή της τη μαχαίρωσε 140 φορές [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Tραγικός θάνατος: Η αδελφή της τη μαχαίρωσε 140 φορές [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως είναι ανατριχιαστικές, καθώς οι Αρχές βρήκαν το πτώμα της 17χρονης κατακρεουργημένο από τις μαχαιριές. Όπως ανέφερε αστυνομική πηγή, η 19χρονη Ελιζαβέτα είχε βγάλει τα μάτια της αδερφής της και της είχε κόψει τα αυτιά.

Αυτή είναι η εγκληματίας:

Tραγικός θάνατος: Η αδελφή της τη μαχαίρωσε 140 φορές [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Tραγικός θάνατος: Η αδελφή της τη μαχαίρωσε 140 φορές [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Tραγικός θάνατος: Η αδελφή της τη μαχαίρωσε 140 φορές [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νεαρή Στεφανία εργαζόταν ως μοντέλο και προσπαθούσε να κάνει τα πρώτα της βήματα στην πασαρέλα, έχοντας στο ενεργητικό της κάποιες γυμνές φωτογραφίσεις.

Το μοιραίο βράδυ πήγε στο σπίτι του 42χρονου άνδρα, με τον οποίο λέγεται πως είχαν ρομαντικές σχέσεις και τη βοηθούσε με την καριέρα της. Κάποια στιγμή, στην παρέα τους μπήκε και η 19χρονη δολοφόνος. Οι τρεις τους έκαναν ένα μεγάλο «πάρτι» και με το που τελείωσε το αλκοόλ (κάπου στα μεσάνυχτα) ο 42χρονος βγήκε για να πάει να προμηθευτεί κι άλλα μπουκάλια.

Την ώρα λοιπόν που έλειπε, όπως αναφέρει η Daily Μail, η Ελιζαβέτα βρήκε την ευκαιρία, άρπαξε το μαχαίρι και κατακρεούργησε τη 17χρονη Στεφανία. Φίλοι τής 19χρονης ανέφεραν μετά το άγριο φονικό πως «πάντα ήταν λίγο τρελή» και πως είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική στο παρελθόν.

Μάλιστα, πρόσθεσαν πως η 19χρονη ζήλευε παθολογικά τη 17χρονη αδερφή της και προσπαθούσε να της μοιάσει.

Tραγικός θάνατος: Η αδελφή της τη μαχαίρωσε 140 φορές [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μοντέλο ΡΩΣΙΑ αδελφή μαχαίρωσε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ