Το Τwitter δεν ξεχνά - Σαν σήμερα πριν 14 χρόνια η «ποδιά» του Μπέργκαμπ στον Νταμπίζα [βίντεο] - iefimerida.gr

Το Τwitter δεν ξεχνά - Σαν σήμερα πριν 14 χρόνια η «ποδιά» του Μπέργκαμπ στον Νταμπίζα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ορισμένα γκολ στην ιστορία του ποδοσφαίρου που «κοσμούν» διαχρονικά τα σήμερα εκπομπών. Δεν βγαίνουν από τα χάι-λάιτς. Ενα από αυτά σημειώθηκε σαν σήμερα πριν 14 χρόνια. Αυτό του Ντένις Μπέργκαμπ στην αναμέτρηση με την Νιούκαστλ.

Ο Ολλανδός άσος της Άρσεναλ, επιχείρησε μια «αρρωστημένη» ντρίμπλα πάνω στον προσωπικό του αντίπαλο. Ο Νίκος Νταμπίζας. ο οποίος ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της Νιούκαστλ, δεν μπόρεσε να καταλάβει τι ακριβώς είχε στο μυαλό του ο Μπέργκαμπ, ο οποίος κατάφερε να σκοράρει χαρίζοντας στους φίλους του ποδοσφαίρου μια από τις πιο όμορφες στιγμές στην ιστορία του αθλήματος.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι σήμερα που μνημόνευσαν το συγκεκριμένο γκολ στο twitter, συνοδεύοντάς το όπως πάντα από διθυραμβικά σχόλια για τις ικανότητες του Μπέργκαμπ...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ