Βρετανός ΥΠΟΙΚ: Οι Εργατικοί επέλεξαν Βαρουφάκη και Μέισον επειδή ο Μάο είναι νεκρός και ο Μίκυ Μάους... απασχολημένος - iefimerida.gr

Βρετανός ΥΠΟΙΚ: Οι Εργατικοί επέλεξαν Βαρουφάκη και Μέισον επειδή ο Μάο είναι νεκρός και ο Μίκυ Μάους... απασχολημένος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις τελευταίες... μετεγγραφές του ηγέτη των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν, τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον Πολ Μέισον, σχολίασε χθες, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης στη Βουλή τον Κοινοτήτων, ο 45χρονος Βρετανός υπουργός Οικονομικών Τζορτζ Όσμπορν.

«Το γεγονός ότι το Εργατικό Κόμμα παίρνει συμβουλές από τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον επαναστατικό μαρξιστή παρουσιαστή του Channel 4 Πολ Μέισον δεν μου δείχνει ότι έχουν απάντηση στα θέματα της οικονομικής ασφάλειας», είπε ο Τζορτζ Όσμπορν και συνέχισε: «Υποθέτω ότι επέλεξαν αυτούς τους δύο επειδή ο πρόεδρος Μάο είναι νεκρός και ο Μίκυ Μάους... απασχολημένος».

Ο Βρετανός ΥΠΟΙΚ προσπαθεί να φέρει τα δημόσια οικονομικά της χώρας του σε τροχιά τέτοια ώστε μέχρι το 2020 οι προϋπολογισμοί της χώρας του να είναι πλεονασματικοί, καθώς οι ειδικοί προειδοποιούν πως για να φτάσει η Βρετανία στα πλεονάσματα χρειάζονται επιπλέον περικοπές και νέα επώδυνα μέτρα, κάτι που οι Έλληνες γνωρίζουν και μπορούν να επιβεβαιώσουν από πρώτο χέρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ