Πάτρα: Ανθρώπινη αλυσίδα από δικηγόρους γύρω από το Δικαστικό Μέγαρο [εικόνες] - iefimerida.gr

Πάτρα: Ανθρώπινη αλυσίδα από δικηγόρους γύρω από το Δικαστικό Μέγαρο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ανθρώπινη αλυσίδα σχημάτισαν σήμερα το πρωί, γύρω από το δικαστικό μέγαρο της Πάτρας, τα μέλη του δικηγορικού συλλόγου της πόλης, προχωρώντας με αυτό τον τρόπο, σε συμβολικό αποκλεισμό των δικαστηρίων.

Ο δικηγορικός σύλλογος αποφάσισε τη σημερινή κίνηση διαμαρτυρίας, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που έχει ξεκινήσει από τις αρχές του χρόνου, ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Παράλληλα, προχωρώντας σε μία ακόμη συμβολική κίνηση, κρέμασαν τις γραβάτες τους απέναντι ακριβώς από το δικαστικό μέγαρο.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Πατρών Τάκης Παπαδόπουλος, «συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας, όσο το υπουργείο δεν απαντάει στις τεκμηριωμένες προτάσεις μας για το ασφαλιστικό και στις αναλογιστικές μελέτες που έχουμε καταθέσει για το ταμείο νομικών».

Πάτρα: Ανθρώπινη αλυσίδα από δικηγόρους γύρω από το Δικαστικό Μέγαρο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Πάτρα: Ανθρώπινη αλυσίδα από δικηγόρους γύρω από το Δικαστικό Μέγαρο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Πάτρα: Ανθρώπινη αλυσίδα από δικηγόρους γύρω από το Δικαστικό Μέγαρο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Πηγή:The bestnews.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ