Η ισοπαλία της Λέστερ και τα mind games του Ρανιέρι - Ελπίζει ακόμη σε τίτλο [βίντεο] - iefimerida.gr

Η ισοπαλία της Λέστερ και τα mind games του Ρανιέρι - Ελπίζει ακόμη σε τίτλο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι είδε την ομάδα του να μην μπορεί να πάρει τη νίκη στο 2ο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της. Εμεινε στην ισοπαλία 2-2 με την Γουέστ Μπρόμιτς με τον Ιταλό τεχνικό να εξακολουθεί να «πουλάει» τρέλα όσον αφορά την κατάκτηση του τίτλου.

Η Λέστερ βρέθηκε πίσω στο σκορ από το τέρμα του Ροντόν όμως πριν λήξει το ημίχρονο κατάφερε να πάρει προβάδισμα με τα γκολ των Ντρινκγουότερ και Κινγκ. Ωστόσο η υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Γκάρντνερ διαμόρφωσε το τελικό 2-2 αφού η μπάλα σταμάτησε δύο φορές στα δοκάρια της Μπρόμιτς ενώ ο Ουγιόα έχασε μοναδική ευκαιρία στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Ρανιέρι πάντως στη συνέντευξη Τύπου δεν θέλησε να μιλήσει για τίτλο. Απλά δήλωσε με ένα τεράστιο χαμόγελο πως έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, ότι δεν είχε κανένα παράπονο και πως η Λέστερ ετοιμάζεται για το επόμενο παιχνίδι...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λέστερ Κλαούντιο Ρανιέρι πρωτάθλημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ