Γιατί χάθηκε ο Αλέκος Φλαμπουράρης και δεν συντονίζει το κυβερνητικό έργο - iefimerida.gr

Γιατί χάθηκε ο Αλέκος Φλαμπουράρης και δεν συντονίζει το κυβερνητικό έργο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε καμία από τις συσκέψεις που πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες για το προσφυγικό και τα hot spots δεν παρίσταται ο Αλέκος Φλαμπουράρης, παρότι είναι υπεύθυνος για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου με αιχμή το μεταναστευτικό και το προσφυγικό.


Ο κ. Φλαμπουράρης, μαζί με τον κ. Τζανακόπουλο και τον κ. Καλογήρου είχαν αναλάβει τον συντονισμό όλων των υπουργών για την προώθηση του κυβερνητικού έργου.
Η απουσία του έγινε αισθητή ειδικά το τελευταίο διάστημα, μετά τις επιθέσεις που έγιναν στο σπίτι του στα Εξάρχεια.
Ωστόσο, η «εξαφάνιση» του Αλέκου Φλαμπουράρη παρατηρείται σταδιακά από την 31η Ιανουαρίου και μετά. Είναι η μέρα που πραγματοποιείται σύσκεψη, υπό τον Αλέξη Τσίπρα, γιατί η Ελλάδα καθυστερεί στη δημιουργία των hot spots, οι ευρωπαίοι και η Κομισιόν απειλούν την χώρα μας με έξοδο από την ζώνη Σένγκεν και αναλαμβάνει την κατασκευή των hot spots ο στρατός.
Μέχρι εκείνη την στιγμή υπεύθυνος για τον συντονισμό για το προσφυγικό ήταν ο Αλέκος Φλαμπουράρης. Ωστόσο από τότε σταδιακά χάνει την αρμοδιότητα και πλέον δεν συμμετέχει στις συσκέψεις που γίνονται.
Στις τελευταίες συσκέψεις υπό τον Αλέξη Τσίπρα για το προσφυγικό συμμετέχουν ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας και ο αναπληρωτής υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Νίκος Ξυδάκης.

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρουν ότι ο Αλέκος Φλαμπουράρης ασχολείται με το προσφυγικό και το μεταναστευτικό, αλλά δευτερευόντως:

«Συντονίζει, για παράδειγμα, αν πρέπει να φύγουν δυο φορτηγά με νερά για κάποιον καταυλισμό», αναφέρουν οι πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ