Σταμάτησαν οι εργασίες στο πάρκο Τρίτση για το κέντρο προσφύγων -Ο δήμαρχος καταγγέλλει παρέμβαση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Σταμάτησαν οι εργασίες στο πάρκο Τρίτση για το κέντρο προσφύγων -Ο δήμαρχος καταγγέλλει παρέμβαση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν καν αρχίσουν σταμάτησαν οι εργασίες κατασκευής του χώρου φιλοξενίας προσφύγων στο πάρκο Τρίτση, με τον δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο να καταγγέλλει πως ο χώρος επιλέγει κατόπιν υποδείξεων από κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η επιλογή του πάρκου Τρίτση έγινε με υπόδειξη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μετά από ενήμερωσή μας», τόνισε ο δήμαρχος στον ΣΚΑΪ και προσέθεσε: «Ήρθε ο ΓΓ του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Παπαδόπουλος και συνοδευόταν από μέλος της κομματικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ που αμφισβητεί την ιδιοκτησία του χώρου αυτού στον οποίο θα στήνονταν σκηνές».

Οπως δήλωσε, τα έργα κατασκευής του καταυλισμού σταμάτησαν αιφνιδίως το πρωί της Τρίτης, με τον στρατό να αποσύρει τις υποδομές και να καθαρίζει τον χώρο.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό πού θα κατασκευαστεί το κέντρο φιλοξενίας στο Ιλιον, με τον κ. Ζενέτο να αναφέρει πως δεν ενημερώθηκε για ποιον λόγο σταμάτησαν οι εργασίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ