Ο πρόεδρος της Κίνας έστειλε για μελέτη τα μέλη του κομμουνιστικού κόμματος -Ζήτησε να διαβάσουν έκθεση του Μάο - iefimerida.gr

Ο πρόεδρος της Κίνας έστειλε για μελέτη τα μέλη του κομμουνιστικού κόμματος -Ζήτησε να διαβάσουν έκθεση του Μάο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο διάβασμα πρέπει να το ρίξουν τα μέλη του κομμουνιστικού κόμματος της Κίνας και μάλιστα με προεδρική εντολή.

Ο Σι Ζινπίνγκ ζήτησε από όλα τα μέλη να διαβάσουν μία ξεχασμένη έκθεση του Μάο, για την ενίσχυση της κομμουνιστικής πειθαρχίας και την αρμονία μεταξύ των συντρόφων.

Μπορεί τη Δευτέρα το χρηματιστήριο της Σανγκάης να σημείωσε ιστορικό χαμηλό από το 2014, μεταξύ άλλων ανησυχητικών ενδείξεων για την οικονομία της Κίνας, αλλά ο πρόεδρος της χώρας φαίνεται ότι πιστεύει πως η ενίσχυση του κυβερνώντος κομμουνιστικού κόμματος είναι ένας τρόπος να αντιμετωπιστεί η κατάσταση.

Ενας τρόπος για να το πετύχουν αυτό, όπως φαίνεται να πιστεύει ο Ζινπίνγκ είναι η μελέτη μίας έκθεσης που είχε γράψει ο Μάο Τσετούνγκ, πολύ πριν από την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας το 1949. Ο Ζινπίνγκ προέτρεψε τα μέλη του κόμματος και τα στελέχη του να μελετήσουν αυτό το «πρωτοποριακό έργο», το οποίο εξετάζει τον τρόπο ενίσχυσης της κομμουνιστικής πειθαρχίας και ενθάρρυνσης της αρμονίας μεταξύ των συντρόφων, σύμφωνα με το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο της Κίνας, Xinhua.

Η έκθεση με τίτλο «Μέθοδος Εργασίας των επιτροπών του κόμματος», επανακυκλοφόρησε την περασμένη παρασκευή, από έναν κρατικό εκδοτικό οίκο και πλέον είναι διαθέσιμη στα βιβλιοπωλεία όλης της χώρας. Μεταξύ άλλων, στην έκθεση ο Μάο δίνει συμβουλές κατά των πολύωρων συσκέψεων και την υπεροψία των αξιωματούχων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάο Τσετούνγκ Σι Ζινπίνγκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ