Ανοιξιάτικη ζακέτα -Το πρόχειρο που μπορεί να γίνει σικάτο [εικόνες]

Η ζακέτα θεωρείται πιο δύσκολη να φορέσει κάποιος από ένα πουλόβερ. Τα χρώματα, το μήκος, το κόψιμο, οι συνδιασμοί, η ζακέτα είναι από τα εύκολα ρούχα που μπορεί να καταλήξει ...σαν σακί ή να κάνει ένα υπέροχα σικάτο ντύσιμο.


Υπάρχουν χρώματα που είναι καλύτερα να αποφεύγει κανείς, γιατί είναι δύσκολο να συνδιαστούν. Σε γενικές γραμμές, τίποτα δεν υπάρχει πιο σικάτο από το total look, ένα χρώμα σε όλα τα κομμάτια που φοράμε. Αλλη λύση είναι η ζακέτα να έχει το χρώμα των αξεσουάρ που φοράμε. Σε κάθε περίπτωση, χρυσός κανόνας στη ζακέτα είναι να είναι μονόχρωμη, σε κλασικά χρώματα, μπεζ, μαύρο, γκρι και όλες τις παραλλαγές τους.


Αν φοράτε μαύρα ρούχα συνήθως, μην επενδύσετε και σε μαύρη ζακέτα γιατί δίνει ένα πολύ αυστηρό look. Είναι πιο σικάτο να μπει χρώμα πάνω στα μαύρα ρούχα.

Τι να φορέσω κάτω από τη ζακέτα;
Ολα εξαρτώνται από τη ζακέτα και από το στιλ του καθενός. Ενα μπλουζάκι ή ένα ριχτό πουκάμισο είναι η ευκολότερη λύση. Το ανάμεικτο στιλ είναι εξαιρετικά βολικό: ένα σικάτο παντελόνι, με μια επώνυμη ζώνη, συνδιάζονται καλύτερα με μια ζακέτα πιο χαλαρή, ακόμη και φαρδιά.
Υπάρχουν ωστόσο χρυσοί κανόνες και στον συνδιασμό: ένα σικάτο slim παντελόνι, ένα μπλουζάκι απλό, ένα φόρεμα με σχέδια, ένα σορτσάκι τζην, είναι οι καλύτεροι τρόποι για να φορέσει κάποιος τη ζακέτα του. Με μπότες, μπαλαρίνες ή μπάσκετ όλες οι επιλογές διευκολύνονται. Μια συσσώρευση από βραχιόλια στα χέρια και καλοφτιαγμένα μαλλιά, γίνεστε όμορφη σαν σταρ!


Οι ζακέτες είναι πολύ όμορφες και στους άντρες, οι οποίοι, προς Θεού, δεν πρέπει να φοράνε ζακέτα φούτερ για να κυκλοφορούν! Μέσα από μια ανδρική ζακέτα καλύτερο είναι ένα πουκάμισο με χαλαρό γιακά, ένα μπλουζάκι (ακόμη και με V). Αλλά όχι χρωματιστά πράγματα, δεν φοράμε χρωματιστή ζακέτα με χρωματιστό μπλουζάκι.


Ζακέτα ανοιχτή ή κλειστή;
Ολα εξαρτώνται από τη σιλουέτα. Αν μια γυναίκα ή ένας άντρας έχουν κάποια επιπλέον κιλά, είναι προτιμότερο να μην κλείνει η ζακέτα. Ξεκούμπωτη ζακέτα δίνει ένα στιλ πιο μποέμ και άνετο και δεν δείχνει όλα τα κιλά.
Αν κάποιος είναι πραγματικά αδύνατος, όλα επιτρέπονται: ανοιχτή, κλειστή, φαρδιά, μακριά ζακέτα, ζακέτα με ζώνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζακέτα πρόχειρο σικάτο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ