Επιστημονικοί φορείς: Παράσταση διαμαρτυρίας στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων - iefimerida.gr

Επιστημονικοί φορείς: Παράσταση διαμαρτυρίας στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων προχώρησαν οι οικονομολόγοι και λογιστές - φοροτεχνικοί της χώρας, μετά την απόφαση που ελήφθη σε συνεδρίαση όλων των ομοσπονδιών και φορέων τους στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Η κίνηση αυτή γίνεται στο πλαίσιο των ενεργειών διαμαρτυρίας κατά του προσχεδίου του ασφαλιστικού, το οποίο προβλέπει - μεταξύ άλλων - την επιβολή ασφαλιστικών εισφορών 27% επί του εισοδήματος, με τη μορφή ενός είδος κεφαλικού φόρου. Στην αυριανή παράσταση διαμαρτυρίας θα συμμετέχουν και όλοι οι επιστημονικοί φορείς της χώρας μετά από σχετική απόφασή τους.

Συνεχίζεται η απεργία των μηχανικών

Στο μεταξύ σε συνέχιση των κινητοποιήσεων ενάντια στην πρόταση της Κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό προχωρούν οι μηχανικοί και ο τεχνικός κόσμος της χώρας, όπως έγινε γνωστό από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζεται και την τρέχουσα εβδομάδα η Απεργία – Αποχή όλων των Διπλωματούχων Μηχανικών από την συμμετοχή τους σε Τεχνικά Συμβούλια Έργων και Μελετών καθώς και από το σύνολο των Επιτροπών με Τεχνικό αντικείμενο (π.χ. Επιτροπές Αρχιτεκτονικού Ελέγχου, Αυθαιρέτων κλπ.), από σήμερα 29/2/2016 μέχρι και την Παρασκευή 4/3/2016 για το Ασφαλιστικό. Των ανωτέρω εξαιρούνται οι Επιτροπές Δημοπρασιών Έργων και Μελετών σύμφωνα με όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΟΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΓΓΠΣ ΤΕΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ