Στο σφυρί το νεκροκρέβατο του Μάικλ Τζάκσον - iefimerida.gr

Στο σφυρί το νεκροκρέβατο του Μάικλ Τζάκσον

Μάικλ Τζάκσον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντικείμενα από το σπίτι στο οποίο ο Μάικλ Τζάκσον άφησε την τελευταία του πνοή θα βγουν σύντομα πλειστηριασμό.

Καναπέδες,, καθρέφτες,, πίνακες και κυρίως το κρεβάτι από το σπίτι στην Καλιφόρνια στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο Μάικλ Τζάκσον θα βγουν στο σφυρί. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Guardian μολονότι έχει απαγορευτεί στους ανθρώπους που θα οργανώσουν τον πλεοστηριασμό να χρησιμοποιήσουν το όνομα του Μάικλ Τζάκσον για διαφήμιση, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν διαρκώς την είδηση.

Ως κεντρικό κομμάτι που ευελπιστούν ότι θα πιάσει την καλύτερη τιμή είναι το νεκροκρέβατο του Μάικλ Τζάκσον, ενώ τα αντικείμενα περιλαμβάνουν και έργα τέχνης από καλλιτέχνες όπως υδατογραφίες του Utrillo και πίνακες του Bakhuizen, αλλά και πανάκριβα έπιπλα αντίκες. Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν πως ολόκληρο το σπίτι σύντομα θα βγει σε πλειστηριασμό. Το αγαπημένο σπίτι του Μάικλ που θυμίζει γαλλικό πύργο, διαθέτει έξι κρεβατοκάμαρες, 10 τζάκια, κάβα, αίθουσα σινεμά και γυμναστήριο και εκτιμούν ότι η τιμή πώλησής του θα ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια δολάρια.

Δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί η ημερομηνία και η τοποθεσία του πλειστηριασμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ