Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε προσκλήσεις για την «Όπερα της Πεντάρας» -Το θεατρικό γεγονός της χρονιάς

Το iefimerida.gr και το θέατρο «Παλλας» προσφέρουν 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η όπερα της Πεντάρας» την Πέμπτη 3 Μαρτίου στις 20:30.

Ο φανταχτερός και παράλληλα μίζερος κόσμος των ηρώων του Μπέρτολτ Μπρεχτ, με την υπέροχη μουσική του Κουρτ Βάιλ, σε μία σύγχρονη παράσταση που σκηνοθετεί ο Γιάννης Χουβαρδάς.

Στο Λονδίνο του 1900 ένας απατεώνας παντρεύεται την κόρη του «βασιλιά των ζητιάνων» και αρχίζει μαζί του μια μοιραία αντιπαράθεση.
Πλήθος εξαιρετικών ηθοποιών επι σκηνής. Ο κομψός ληστής Μακχήθ που υποδύεται ο Χρήστος Λούλης, η Κυρία Πίτσαμ με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη που έχει αναμετρηθεί και πάλι με τον Μπρεχτ, ο Κύριος Πίτσαμ Άγγελος Παπαδημητρίου είναι ο πανούργος ιδιοκτήτης μιας εταιρείας ζητιάνων, η πόρνη Τζέννυ που υποδύεται η Λυδία Φωτοπούλου. Αφηγητής, Αστυνόμος Μπράουν ο Νίκος Καραθάνος, Πόλλυ η Νάντια Κοντογεώργη και στον ρόλο της Λούσυ η Κίκα Γεωργίου.

Μεταμφιέσεις, περούκες, έντονο βάψιμο, φανταχτερά κοστούμια και υπέροχη μουσική, με τη συνοδεία ζωντανής μπάντας 12 μουσικών υπό τη διεύθυνση του Θοδωρή Οικονόμου.

Η παράσταση
«Όπερα της πεντάρας» των Μπέρτολτ Μπρεχτ - Κουρτ Βάιλ
Θέατρο Παλλάς: Βουκουρεστίου 5, Αθήνα, τηλ. 210 3213100

Δηλώστε συμμετοχη στην παρακάτω φόρμα:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ