Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε προσκλήσεις για την «Όπερα της Πεντάρας» -Το θεατρικό γεγονός της χρονιάς - iefimerida.gr

Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε προσκλήσεις για την «Όπερα της Πεντάρας» -Το θεατρικό γεγονός της χρονιάς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το iefimerida.gr και το θέατρο «Παλλας» προσφέρουν 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η όπερα της Πεντάρας» την Πέμπτη 3 Μαρτίου στις 20:30.

Ο φανταχτερός και παράλληλα μίζερος κόσμος των ηρώων του Μπέρτολτ Μπρεχτ, με την υπέροχη μουσική του Κουρτ Βάιλ, σε μία σύγχρονη παράσταση που σκηνοθετεί ο Γιάννης Χουβαρδάς.

Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε προσκλήσεις για την «Όπερα της Πεντάρας» -Το θεατρικό γεγονός της χρονιάς  | iefimerida.gr 0

Στο Λονδίνο του 1900 ένας απατεώνας παντρεύεται την κόρη του «βασιλιά των ζητιάνων» και αρχίζει μαζί του μια μοιραία αντιπαράθεση.
Πλήθος εξαιρετικών ηθοποιών επι σκηνής. Ο κομψός ληστής Μακχήθ που υποδύεται ο Χρήστος Λούλης, η Κυρία Πίτσαμ με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη που έχει αναμετρηθεί και πάλι με τον Μπρεχτ, ο Κύριος Πίτσαμ Άγγελος Παπαδημητρίου είναι ο πανούργος ιδιοκτήτης μιας εταιρείας ζητιάνων, η πόρνη Τζέννυ που υποδύεται η Λυδία Φωτοπούλου. Αφηγητής, Αστυνόμος Μπράουν ο Νίκος Καραθάνος, Πόλλυ η Νάντια Κοντογεώργη και στον ρόλο της Λούσυ η Κίκα Γεωργίου.

Μεταμφιέσεις, περούκες, έντονο βάψιμο, φανταχτερά κοστούμια και υπέροχη μουσική, με τη συνοδεία ζωντανής μπάντας 12 μουσικών υπό τη διεύθυνση του Θοδωρή Οικονόμου.

Η παράσταση
«Όπερα της πεντάρας» των Μπέρτολτ Μπρεχτ - Κουρτ Βάιλ
Θέατρο Παλλάς: Βουκουρεστίου 5, Αθήνα, τηλ. 210 3213100

Δηλώστε συμμετοχη στην παρακάτω φόρμα:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ