Παντελής Παντελίδης: Το ραντεβού επανασύνδεσης με τη Φρόσω Κυριάκου το μοιραίο βράδυ - iefimerida.gr

Παντελής Παντελίδης: Το ραντεβού επανασύνδεσης με τη Φρόσω Κυριάκου το μοιραίο βράδυ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ραντεβού επανασύνδεσης της 21χρονης Φρόσως Κυριάκου με τον Παντελή Παντελίδη είχε την πιο τραγική κατάληξη που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί.

Ο αδικοχαμένος τραγουδιστής και η νεαρή κοπέλα βρίσκονταν σε σχέση εδώ και μερικούς μήνες, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα είχαν απομακρυνθεί.

Οπως σημειώνει η Espresso, η Φρόσω δεν μπορούσε να διαχειριστεί το γεγονός πως ο τραγουδιστής ήταν συνεχώς κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά ούτε και το φλερτ που δεχόταν από άλλες γυναίκες.

Αυτό που επιθυμούσε η 21χρονη ήταν να μην κρύβουν τον έρωτά τους, κάτι που ο Παντελής Παντελίδης δεν μπορούσε να της δώσει, καθώς κρατούσε χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης προσπαθούσε να την πείσει να τα ξαναβρούν και γι' αυτό τον λόγο συναντήθηκαν το μοιραίο βράδυ στο μαγαζί, που δούλευε εκείνη. Κανένας από τους δύο δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα γινόταν. Ούτε και η Μυρσίνη Αρναούτη η οποία βρέθηκε μαζί τους, καθώς είναι κολλητή φίλη της Φρόσως και έζησε από την αρχή τη ρομαντική ιστορία της με τον Παντελή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ