Αρχισε τον «πόλεμο» στον Ινφαντίνο ο Μπλάτερ - Η επιστολή του πρώην προέδρου της FIFA - iefimerida.gr

Αρχισε τον «πόλεμο» στον Ινφαντίνο ο Μπλάτερ - Η επιστολή του πρώην προέδρου της FIFA

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια αιχμηρή επιστολή προς τον Τζιάνι Ινφαντίνο για την εκλογή του στην προεδρία της FIFA θέλησε να μεταφέρει τα συγχαρητήριά του ο πρώην πρόεδρος, Σεπ Μπλάτερ.

Τα «καρφιά» δεν έλειπαν από την επιστολή του Μπλάτερ προς τον νέο ισχυρό άνδρα της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Στην επιστολή, η οποία δημοσιεύεται στην γαλλική εφημερίδα «Le Journal du Dimanche», τον αναφέρει ως φίλο του όμως αφήνει αιχμές για το έργο του.

«Είμαι σίγουρος ότι θυμάσαι καλά ότι η δική σου ομοσπονδία, η UEFA, ήταν αυτή που δεν με στήριξε το 2013. Δεν με στήριξε όταν είχα εισηγηθεί αυτές τις μεταρρυθμίσεις που τώρα εσύ έχεις στα χέρια σου και ψηφίστηκαν από την FIFA και πρέπει τώρα να υλοποιήσεις», αναφέρει ο Μπλάτερ. «Η θέση που διάλεξες δεν είναι εύκολη. Περιμένουν από εσένα θαύματα. Αν χρειαστείς συμβουλές, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου. Την Παρασκευή στις 18:01 που ανακοινώθηκε η εκλογή σου ένα μεγάλο βάρος έφυγε από τους ώμους μου. Δεν θα μπορούσα να έχω λιγότερες ευθύνες πια. Δεν είμαι πια πρόεδρος», ενώ καταλήγει υπενθυμίζοντας πως «… θα πρέπει, επίσης, να έχεις κατά νου ότι δεν έλαβες την απόλυτη υποστήριξη όλων των μελών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σεπ Μπλάτερ Τζιάνι Ινφαντίνο Fifa
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ