Ρεμπέτικα Μεσημέρια με την Ντένια Κουρούση - iefimerida.gr

Ρεμπέτικα Μεσημέρια με την Ντένια Κουρούση

Ντένια Κουρούση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή μεσημέρι, η Ντένια Κουρούση μαζί με τους Πάνο Βέργο στο σαντούρι, Παναγιώτη Αστεριάδη στο μπουζούκι και Κωνσταντίνο Στουραΐτη στην κιθάρα, ξεδιπλώνουν το ταλέντο και την αυθεντικότητα τους με ρεμπέτικα τραγούδια στο Kitchen Bar Upstairs του Χαλανδρίου.

Η Ντένια Κουρούση, την περασμένη άνοιξη, κυκλοφόρησε το πρώτο προσωπικό της cd με τίτλο Τι Παράξενη Κοπέλα. Εκτός από το ομότιτλο τραγούδι του Μανώλη Χιώτη, ακούστηκε και ακούγεται το περίφημο πια –λόγω της τηλεοπτικής προβολής του - Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου καθώς και συνθέσεις των Τσιτσάνη, Παπαϊωάννου, Μητσάκη και άλλων, με συναίσθημα και νοσταλγία.

Kitchen Bar Upstairs/ Ώρα έναρξης: 15.00/ Κ. Βάρναλη 8, Χαλάνδρι/ Είσοδος με ποτό (bar): € 10/ Τηλέφωνα κρατήσεων: 210 6892015

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ