Προβολές και δράσεις στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης - iefimerida.gr

Προβολές και δράσεις στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Προβολές και δράσεις στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η t-shOrt με τη συμμετοχή των ΜΚΟ Praxis, Κέντρο Ζωής και Θετική Φωνή στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του A.I.D.S., διοργανώνουν στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, σειρά εκδηλώσεων, προβολές ταινιών και άλλες παράλληλες δράσεις.

Οι δράσεις θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και θα διαρκέσουν έως και την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου που είναι η παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS όπου θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση που θα ακολουθήσει την προβολή της ταινίας Θετικές Ιστορίες.

Πρόκειται για μια σπονδυλωτή ταινία μεγάλου μήκους, αποτελούμενη από 6 ιστορίες μικρού μήκους με κοινή θεματική τον ιό HIV. Πέντε σκηνοθέτες (Δημήτρης Παπαθανάσης, Χάρης Σταθόπουλος,, Δημήτρης Άντζους, Θανάσης Τότσικας, Δημήτρης Μπαβέλλας) σε μία σύνθεση ιστοριών με αλήθειες και ψέματα για το AIDS, θέτουν προβληματισμούς και ανοίγουν διάλογο γύρω από την ασθένεια του αιώνα μας.

Η ταινία συμμετείχε στο 51ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, στο London Greek Festival 2011 και στο 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Πολιτισμού Πάτρας, στο οποίο και απέσπασε «Ειδική διάκριση για την πρωτότυπη καταγραφή ενός ιδιαίτερα σοβαρού προβλήματος».

Αναλυτικά το πρόγραμμα των προβολών αλλά και των συζητήσεων θα το βρείτε στο: www.mcf.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ