Λοβέρδος σε ΓΑΠ: Η πρόταση Πετσάλνικου θα καταρρεύσει! - iefimerida.gr

Λοβέρδος σε ΓΑΠ: Η πρόταση Πετσάλνικου θα καταρρεύσει!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια δραματική τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στο Γιώργο Παπανδρέου και τον Ανδρέα Λοβέρδο φέρνει στο φως το iefimerida.gr. Xτες το μεσημέρι ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον υπουργό Υγείας για να τον ενημερώσει ότι κατέληξε στη λύση Πετσάλνικου.

Του είπε μάλιστα ότι προκρίνει μια θεσμική λύση για να υπάρξει σταθερότητα. Η απάντηση του κ. Λοβέρδου ήταν άμεση: «Πρόεδρε, η λύση Πετσάλνικου δεν μπορεί να προχωρήσει και θα καταρρεύσει κάτω από την πίεση της κοινωνίας. Θα δοθεί μάλιστα η εντύπωση», πρόσθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, «ότι δεν θέλεις να παραδώσεις, και ότι θέλεις να παραμείνεις διαμέσου του Πετσάλνικου στην εξουσία».

Ο Παπανδρέου, που προφανώς είχε τις σκοπιμότητες του, επέμεινε στην απόφασή του με αποτέλεσμα μετά από λίγες ώρες να διασυρθεί αφού αναγκάστηκε, όπως και ο κ. Σαμαράς που συναίνεσε στον κ. Πετσάλνικο για τους δικούς του λόγους, να αποσύρει την πρόταση Πετσάλνικου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ