Ενοπλη επίθεση σε ξενοδοχείο στη Σομαλία -Τουλάχιστον 20 νεκροί - iefimerida.gr

Ενοπλη επίθεση σε ξενοδοχείο στη Σομαλία -Τουλάχιστον 20 νεκροί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαχητές της Σεμπάμπ εισέβαλλαν σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης Μογκαντίσου της Σομαλίας, με τον μέχρι στιγμής απολογισμό να κάνει λόγο για τουλάχιστον 20 νεκρούς, ανάμεσά τους 2 τρομοκράτες, και 25 τραυματίες.

Αρχικά έγιναν δύο μεγάλες εκρήξεις κοντά στο ξενοδοχείο Somali Youth League και έπειτα έγινε η έφοδος στο κτίριο. Πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν φόβοι και εγκλωβισμένους μετά τις τεράστιες εκρήξεις.

Η ισλαμιστική οργάνωση, η οποία διατηρεί δεσμούς με την Αλ Κάιντα, πλήττει συχνά εστιατόρια και ξενοδοχεία στη σομαλική πρωτεύουσα.

«Αρχίσαμε την επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο και στη συνέχεια εισβάλαμε στο ξενοδοχείο. Είμαστε εντός του και η μάχη συνεχίζεται», ανέφερε ο εκπρόσωπος της Αλ Σεμπάμπ για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της, Αμπντιασίς Αμπού Μασάμπ στο πρακτορείο Reuters.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ