Ολη η Ευρώπη γεμάτη ανέκδοτα -Πού γελάνε με τους Ελληνες [εικόνα] - iefimerida.gr

Ολη η Ευρώπη γεμάτη ανέκδοτα -Πού γελάνε με τους Ελληνες [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν ένας Γερμανός, ένας Ιταλός και ένας Ελληνας.... Κάπως έτσι ξεκινούν πολλά από τα ανέκδοτα που λέμε μεταξύ μας, χρησιμοποιώντας άλλους λαούς για να γελάσουμε.

Ωστόσο, δεν είμαστε οι μόνοι που το κάνουν. Κάθε χώρα της Ευρώπης γελά με τις γειτονικές της και έχει ανέκδοτα που τις αφορούν.

Οπως αναφέρει το europe is not dead, τα αστεία με τους Βέλγους είναι δημοφιλή σε Γαλλία, Λουξεμβούργο και Ολλανδία, ενώ με τους Σουηδούς αστειεύονται πιο συχνά οι Νορβηγοί, οι Δανοί και οι Φινλανδοί.

Εξαίρεση στα ανέκδοτα με τους γείτονες αποτελούν οι Ιταλοί που αυτοσαρκάζονται και οι Ούγγροι που γελούν με τους μακρινούς Σκοτσέζους.

Ολη η Ευρώπη γεμάτη ανέκδοτα -Πού γελάνε με τους Ελληνες [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Οσον αφορά τα Βαλκάνια, η χώρας μας πρωταγωνιστεί μιας και μαζί της γελούν Τουρκία, Αλβανία και Σκόπια. Στην Ελλάδα πάλι τα ανέκδοτα με τους Αλβανούς είναι αρκετά δημοφιλή, με την ιστοσελίδα να σημειώνει τα εξής:

  • Ποιο είναι το ποιο γρήγορο πράγμα στο Κόσοβο; - Ένας Αλβανός με την τηλεόραση σου. - Και ποιο είναι το δεύτερο πιο γρήγορο; - Ο ξάδελφος του με το video σου.
  • Πως ξεκινάει μία αλβανική συνταγή μαγειρικής; - Κλέβεις δύο αυγά.

Από την άλλη πλευρά, ένα ανέκδοτο που λένε στην Αλβανία για τους Ελληνες είναι:

-Πως λες έναν Έλληνα που έχει 300 συζύγους;

-Τσοπάνη.

Επειδή, όμως, τα ανέκδοτα είναι πιο αστεία, όταν δεν είναι μεταφρασμένα, επισκεφτείτε το europe is not dead και απολαύστε τα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ανέκδοτα ευρώπη Ελλάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ