Ο Αιγύπτιος Πρόεδρος βγήκε προς πώληση... στο e-bay! Πόσα δίνουν για να τον... αγοράσουν - iefimerida.gr

Ο Αιγύπτιος Πρόεδρος βγήκε προς πώληση... στο e-bay! Πόσα δίνουν για να τον... αγοράσουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Που να φανταζόταν ο Αιγύπτιος Πρόεδρος, Αμπντέλ Φατάχ Αλ-Σίσσι, την περασμένη Τετάρτη, όταν και δήλωνε ότι «θα πουλούσε και τον εαυτό του για την χώρα του» ότι την επομένη κιόλας ημέρα θα κατέληγε στην γνωστή ιστοσελίδα ηλεκτρονικών δημοπρασιών, ebay.

Σύμφωνα με το Associated Press που μετέδωσε τις δηλώσεις του Σίσσι, ο Αιγύπτιος Πρόεδρος υποστήριξε, «Θεέ μου, αν ήταν δυνατόν θα το είχα κάνει ήδη, θα πουλούσα και τον εαυτό μου», αναφερόμενος στις προσπάθειες του για να ανακάμψει η προβληματική οικονομία της χώρας του.

Την επομένη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλ Τζαζίρα, η φωτογραφία του βρέθηκε να φιγουράρει ανάμεσα στα υπόλοιπα «προϊόντα» προς πώληση που φιλοξενεί η ebay.

Ο Αιγύπτιος Πρόεδρος βγήκε προς πώληση... στο e-bay! Πόσα δίνουν για να τον... αγοράσουν | iefimerida.gr 0


Σύντομα ξεκίνησαν οι προσφορές, με την τιμή που διαθέτει ο πιο γενναιόδωρος των ενδιαφερομένων να έχει ξεπεράσει το απόγευμα της Πέμπτης τις 100 χιλιάδες δολάρια.
Ο Πρόεδρος εκλέχθηκε μετά και από μια πενταετία αναταραχών στην γειτονική χώρα που ξεκίνησαν με την αραβική άνοιξη και τα γεγονότα της πλατείας Ταχρίρ, πέρασε από την ανατροπή και δίκη του Μουμπάρακ, την εκλογή και ανατροπή του Μόρσι, μέχρι σήμερα που κυβερνάται πλέον από τον Σίσσι.
Η αγγελία που περιγράφει το Αιγύπτιο Πρόεδρο ως «Αξιωματικό στο έδαφος, Διδάκτωρ στην Φιλοσοφία, με στρατιωτικό υπόβαθρο και ελαφρώς μεταχειρισμένο από τους πρώην ιδιοκτήτες του, τους βασιλιάδες του Κόλπου», προειδοποιεί ότι δεν δέχεται επιστροφές μετά την πώληση.

Ο Αιγύπτιος Πρόεδρος βγήκε προς πώληση... στο e-bay! Πόσα δίνουν για να τον... αγοράσουν | iefimerida.gr 1


Πριν λίγη ώρα, η e-bay «κατέβασε» την εν λόγω αγγελία, καθώς στους όρους χρήσης της υπηρεσίας δηλώνεται ξεκάθαρα ότι στα προϊόντα προς διάθεση δεν μπορούν να περιλαμβάνονται «κλεμμένα αντικείμενα», ή «μέρη ανθρωπίνου σώματος»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόσμος Αίγυπτος ebay
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ