«Βαγγέλη κάνε κάτι, τους κάνουνε πλύση εγκεφάλου με τον Παπαδήμο» - iefimerida.gr

«Βαγγέλη κάνε κάτι, τους κάνουνε πλύση εγκεφάλου με τον Παπαδήμο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περίπου τριάντα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκαν αργά χθες το βράδυ τον κ. Ευάγγελοι Βενιζέλο στο γραφείο του στην οδο Ζαλοκώστα και του ζητούσαν να αναλάβει πολιτικές πρωτοβουλίες επισημαίνοντάς του ότι αυτός είναι για το ΠΑΣΟΚ η μόνη λύση και όχι ο κ. Λουκάς Παπαδήμος για τον οποίο του επισήμαναν ότι ο λαός έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη αξία είναι το γεγονός ότι μεταξύ των βουλευτών ήταν και πολλοί από αυτούς που είναι τοποθετημένοι καθαρά στο παπανδρεϊκό μπλοκ. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του βουλευτή Ηρακλείου Φραγκίσκου Παρασύρη ο οποίος λίγες ημέρες πλριν είχε μιλήσει για γνωστές συμμορίες μέσα στο ΠΑΣΟΚ που είναι σε πλήρη διατάξη.

Ακόμη, προσήλθαν, μεταξύ άλλων ο βουλευτής Ιωαννίνων Θανάσης Οικονόμου, ο βουλευτής Πιερίας Γιάννης Αμοιρίδης, ο βουλευτής Καρδίτσας Νίκος Σαλαγιάννης και η βουλευτής Φθιώτιδας Τόνια Αντωνίου.

Ο κ. Βενιζέλος τους ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον τους και τους πληροφόρησε ότι ήδη τον είχε καλέσει ο κ. Γιώργος Παπανδρέου για να τον ενημερώσει ότι έχει επέλθει κατ' αρχήν συμφωνία με τον κ. Παπαδήμο και ότι ο ίδιος κατά πάσα βεβαιότητα θα παρέμενε στη θέση του υπουργού Οικονομικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ