Λοβέρδος: ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απομόνωσαν τη χώρα με ιδεοληψίες και μονομερείς ενέργειες - iefimerida.gr

Λοβέρδος: ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απομόνωσαν τη χώρα με ιδεοληψίες και μονομερείς ενέργειες

EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λάβρος κατά της κυβέρνησης και την απόφαση να αποσύρει την πρέσβη μας στην Αυστρία εμφανίστηκε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Λοβέρδος.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για «τραγικά λάθη» στο μεταναστευτικό-προσφυγικό πρόβλημα τα οποία « απομόνωσαν την Ελλάδα και προκάλεσαν αντισυσπειρώσεις εναντίον της χώρας μας»

«Η πολιτική των ανοικτών συνόρων και στη συνέχεια η αθέτηση των υποσχέσεων προς τους εταίρους μας, οι ενδοκυβερνητικές διενέξεις, οι καθυστερήσεις και οι ιδεοληψίες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μας εκθέτουν διεθνώς» σημειώνει.

Ο κ. Λοβέρδος, μάλιστα, προειδοποιεί για τον κίνδυνο να μετατραπεί το δραματικό πρόβλημα σε διμερές θέμα Ελλάδας-Τουρκίας.

«Αντί να παλέψουμε για τη διαμόρφωση συσχετισμών με όλα τα κράτη που υφίστανται τις συνέπειες του προσφυγικού και της μετανάστευσης, η κυβέρνηση Τσίπρα απομόνωσε τη χώρα και κινδυνεύει να έχει ως μόνο μέσο αντίδρασης τις δικές της μονομερείς ενέργειες, που θα μετατρέψουν όμως το δραματικό αυτό πρόβλημα σε διμερές θέμα Ελλάδας-Τουρκίας».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης καταλήγει: «Μόνη λύση η εθνική συνεννόηση, την αξία της οποίας όμως ο Πρωθυπουργός δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί, όπως αποδείχτηκε από τη χθεσινή του ομιλία στην Βουλή».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ