Θεοδωράκης: Η διαπλοκή για την κυβέρνηση είναι σαν αναψυκτικό, πάει με όλα - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Η διαπλοκή για την κυβέρνηση είναι σαν αναψυκτικό, πάει με όλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ποιος είναι εναντίον της διαπλοκής; Ποιος είναι εναντίον της διαφθοράς;», αναρωτήθηκε ο Επικεφαλής του Ποταμιού, στην πρωινή του συνέντευξη στο ραδιόφωνο Βήμα FM 99.5.

Όπως είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης η κυβέρνηση «ό,τι και να πει, λέει και λίγο για διαπλοκή, αλλά δεν πολεμάει τη διαπλοκή. Μακάρι να πολεμούσε τη διαπλοκή και τη διαφθορά», υπενθυμίζοντας την ύπαρξη μιας ακροδεξιάς εφημερίδας, «που δείχνει εύνοια σε δύο-τρεις υπουργούς της κυβέρνησης, τους εκθειάζει συνεχώς» ενώ «ταυτόχρονα λοιδορεί μέρα - νύχτα το Ποτάμι λέγοντας ότι είναι διεφθαρμένο, ότι το έχουν βάλει ξένοι, ότι τα παίρνει από παντού. Και ο άνθρωπος που βγάζει αυτή την εφημερίδα, είναι εγκέφαλος ενός κυκλώματος εκβιαστών».

Αναφερόμενος στην παρουσία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά στο Συνέδριο του Κινήματος, είπε ότι «η εμβέλεια του Ποταμιού είναι τόσο σημαντική στην κοινωνία που νιώθουν την ανάγκη δύο πολιτικοί αρχηγοί από τον ευρύτερο μεταρρυθμιστικό χώρο να δώσουν το "παρών" και να χαιρετίσουν τους 1200 συνέδρους απ΄όλη την Ελλάδα».

Ο Επικεφαλής του Ποταμιού, όταν ρωτήθηκε για την τοποθέτησή του στο Συνέδριο ζήτησε από τους δύο δημοσιογράφους να κάνουν λίγο υπομονή και πρόσθεσε: «Να σας δώσω μια πρώτη απάντηση. Το Ποτάμι δε θα διαλυθεί. Το Ποτάμι πρέπει να συνεχίσει. Το Ποτάμι είναι ένας φορέας μεγάλων προτάσεων αλλαγής. Συμβαίνει κάθε μέρα. Για κάθε θέμα που προκύπτει για τη χώρα το Ποτάμι βγαίνει και προτείνει μια λύση. Άρα είναι χρήσιμο. Από εκεί και πέρα, ανάλογα τη συγκυρία, ανάλογα τα εμπόδια, ανάλογα τις ανάγκες της χώρας, εμείς θα συνεργαστούμε, σε μικρές ή σε μεγάλες συνεργασίες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ