Η ξανθιά που έγινε διάσημη από ένα καλάθι του Ντράγκιτς - Ολοι έψαχναν το καυτό «κορμί» [εικόνες] - iefimerida.gr

Η ξανθιά που έγινε διάσημη από ένα καλάθι του Ντράγκιτς - Ολοι έψαχναν το καυτό «κορμί» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Χιτ πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη απέναντι στους Πέισερς το βράδυ της Τρίτης αλλά αυτοί που πανηγύρισαν ακόμη περισσότεροι ήταν οι τηλεθεατές που παρακολουθούσαν το παιχνίδι από το σπίτι. Αιτία, η Αλίσα Νέλσον, η οποία έτυχε να παρακολουθεί την αναμέτρηση από τις κερκίδες.

Η νεαρή ξανθιά είχε βρει εισιτήριο ακριβώς κάτω από τη μία μπασκέτα και σε μια επιτυχημένη προσπάθεια του Γκόραν Ντράγκιτς σηκώθηκε να πανηγυρίσει. Η κάμερα την «συνέλαβε» με το καυτό μαύρο φόρεμά της, ωστόσο ήταν τέτοιο το πλάνο, όπου δεν φαινόταν ακριβώς το πρόσωπό της.

Η ξανθιά που έγινε διάσημη από ένα καλάθι του Ντράγκιτς - Ολοι έψαχναν το καυτό «κορμί» [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αμέσως κυκλοφόρησε το vine, το οποίο έφτασε και στα χέρια της Αλισον. Μόλις το ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ταγκάροντας τους Χιτ, όλοι αντιλήφθηκαν πως σε αυτήν άνηκε το πανέμορφο κορμί που πανηγύρισε στο καλάθι του Ντράγκιτς.

H νεαρή κοπέλα μάλιστα λίγες ώρες νωρίτερα είχε αναρτήσει μια φωτογραφία, λίγο πριν φύγει από το σπίτι για να πάει στο γήπεδο.

Η ξανθιά που έγινε διάσημη από ένα καλάθι του Ντράγκιτς - Ολοι έψαχναν το καυτό «κορμί» [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ heat NBA αλισα νελσον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ