Ειδήσεις και στα Ισπανικά από το 2017 για το France 24 - iefimerida.gr

Ειδήσεις και στα Ισπανικά από το 2017 για το France 24

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δημόσιο ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο France 24, το οποίο σήμερα εκπέμπει στα γαλλικά, στα αγγλικά και στα αραβικά, θα μεταδίδει από το 2017 μέρος του προγράμματός του στα ισπανικά, απευθυνόμενο στο κοινό της Λατινικής Αμερικής, ανακοίνωσε σήμερα από το Μπουένος Άιρες ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ.

Από την επόμενη χρονιά, το France 24 θα μεταδίδει καθημερινά έξι ώρες προγράμματος στα ισπανικά, στο τέλος της ημέρας, με το υπόλοιπο πρόγραμμά του να μεταδίδεται στη γαλλική γλώσσα.

Το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο θα εγκαταστήσει σε μια λατινοαμερικάνικη χώρα μια ισπανόφωνη αίθουσα σύνταξης, η οποία θα συνεργάζεται με τους δημοσιογράφους του Radio France Internationale (RFI). Το France 24 και το RFI ανήκουν στη δημόσια εταιρεία συμμετοχών France Médias Monde, όπως και το αραβόφωνο ραδιοφωνικό δίκτυο Monte Carlo Doualiya.

Η εκπομπή του France 24 στα γαλλικά μεταδίδεται ήδη στη Λατινική Αμερική, μια περιοχή με 500 εκατομμύρια κατοίκους αν συνυπολογιστεί και η Βραζιλία, όπου πάντως η επίσημη γλώσσα είναι τα πορτογαλικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολάντ Γαλλία ειδήσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ