Ο Νίκος Παππάς προανήγγειλε νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση των εκβιαστών δημοσιογράφων - iefimerida.gr

Ο Νίκος Παππάς προανήγγειλε νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση των εκβιαστών δημοσιογράφων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολιτικές διαστάσεις στο σάλο που έχει ξεσπάσει από χθες με την υπόθεση του εκδότη και δύο δημοσιογράφων οι οποίοι φέρονται να εξεβίαζαν κυβερνητικά και υπηρεσιακά στελέχη, έδωσε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

Μιλώντας στη βουλή, ο κ. Παππάς εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του κυκλώματος που λυμαινόταν δημόσιο χρήμα δια της κρατικής διαφήμισης σε λαθρόβια μέσα, διερωτώμενος σε υψηλούς τόνους:

«Ποιοι είναι αυτοί που θα λειτουργούν με τα θαλασσοδάνεια εσαεί; Ποιοι είναι αυτοί που θα νέμονται τη διαφήμιση των φορέων του δημοσίου μέσω λαθρόβιων διαδικτυακών σχημάτων;»

Κοιτώντας προς τα "γαλάζια" έδρανα, ο ο Υπουργός Επικρατείας αναφέρθηκε στον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες και άφησε αιχμές εναντίον της Ν.Δ μπλέκοντας και τις τηλεοπτικές άδειες με τον ισχυρισμό ότι κάποιοι δεν θέλουν να γίνει διαγωνισμός. "Οι εκβιαστές που τολμούν να εκβιάζουν μητέρες μόνες, με παιδιά είχαν και πολιτικές φτερούγες κάτω από τις οποίες ζεσταίνονταν στο παρελθόν", πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Παραλλήλως, έπλεξε το εγκώμιο της Αστυνομίας για την αποτελεσματική αντίδραση που οδήγησε στις συλλήψεις και σχέτισε την όλη υπόθεση με τη βούληση της κυβέρνησης να δημιουργήσει μητρώο διαδικτυακών μέσων ώστε να μην υπάρχουν τέτοια φαινόμενα:

"Όποιος θέλει να έχει πρόσβαση στη διαφήμιση του δημοσίου θα μπει στο μητρώο με διαφάνεια. Να λένε ξεκάθαρα πόσους εργαζόμενους απασχολούν και με ποιες εργασιακές σχέσεις" είπε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Επικρατείας ενώ ολοκλήρωσε την ομιλία του με "προαναγγελίες" νέων αποκαλύψεων:

«Δεν υπάρχει πια χώρος για τους εκβιαστές και τέτοια φαινόμενα. Και δεν υπάρχουν μόνο οι εκβιαστές του υποκόσμου αλλά κι αυτοί που νομίζουν ότι κυκλοφορούν στα κατά φαντασία σαλόνια. Αλλά αυτά τα σαλόνια είναι ο βούρκος τους που κυκλοφορούν. Ας καταλάβουν όμως ότι ο βούρκος τους τελείωσε κι ότι τα πράγματα άλλαξαν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ