Ο Μέσι νίκησε και αυτόν - Σκόραρε κόντρα στον Τσεχ μετά από 10 ώρες και 11 λεπτά [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Μέσι νίκησε και αυτόν - Σκόραρε κόντρα στον Τσεχ μετά από 10 ώρες και 11 λεπτά [εικόνα & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λιονέλ Μέσι κατάφερε να βάλει τέλος σε ένα αρνητικό σερί αγώνων απέναντι στον Πετρ Τσεχ. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα σκόραρε απέναντι στον Τσέχο τερματοφύλακα μετά από 10 ώρες και 11 λεπτά, δίνοντας ουσιαστικά τη μισή πρόκριση στην ομάδα του.

Ο Μέσι δεν είχε καταφέρει να βρει δίχτυα απέναντι στον Τσεχ σε έξι αναμετρήσεις που τον αντιμετώπισε στο παρελθόν. Είχε δοκιμάσει να τον νικήσει με όλους τους τρόπους όμως είχε αποτύχει. Ομως μετά από 10 ώρες και 11 λεπτά ως αντίπαλός του, πανηγύρισε ένα γκολ εναντίον του. Και λίγο αργότερα, τον νίκησε και από το σημείο του πέναλτι.

Χαρακτηριστικό πάντως είναι το γράφημα που κυκλοφορεί με το πρώτο γκολ της Μπαρτσελόνα, το οποίο δείχνει και τον τρόπο με τον οποίο ξεδιπλώθηκε η αντεπίθεση των Καταλανών μέσα σε 14 δευτερόλεπτα.

Ο Μέσι νίκησε και αυτόν - Σκόραρε κόντρα στον Τσεχ μετά από 10 ώρες και 11 λεπτά [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιονέλ Μέσι γκολ Πετρ Τσεχ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ