Γιατί η Λιάνα Κανέλλη παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ [βίντεο] - iefimerida.gr

Γιατί η Λιάνα Κανέλλη παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσοι στήθηκαν στις τηλεοράσεις τους απόψε να παρακολουθήσουν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ήρθαν αντιμέτωποι με μια έκπληξη: Παρουσιάστρια ήταν η Λιάνα Κανέλλη και όχι ο Πάνος Χαρίτος.

Οχι, η πρώην δημοσιογράφος και βουλευτής, δεν επέστρεψε στην ΕΡΤ μετά από χρόνια. περίμενε απόψε, τους τηλεθεατές της ΕΡΤ.

Γιατί η Λιάνα Κανέλλη παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Απλώς η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης, στο πλαίσιο του εορτασμού των 50 χρόνων της ελληνικής τηλεόρασης, αποφάσισε από σήμερα Τρίτη μέχρι και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, γνώριμα πρόσωπα από το παρελθόν να «ανοίγουν» το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ1 στις 21.00, παρουσιάζοντας το πρώτο θέμα της ημέρας.
Η Λιάνα Κανέλλη έκανε την αρχή ενώ τις επόμενες ημέρες οι τηλεθεατές θα δουν στις οθόνες τον Τέρενς Κουίκ, την Έλλη Στάη, τον Δημήτρη Κωνσταντάρα, τον Γιώργο Δουατζή και τον Απόστολο Αποστολόπουλο.
«Καλησπέρα σας και καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ με τη Λιάνα Κανέλλη. Σήμερα Τρίτη 23 Φεβρουαρίου είναι μια ιστορική μέρα, εξαιρετικά σημαντική για όλους όσους έχουμε εργαστεί στην ελληνική τηλεόραση, καθώς συμπληρώνονται 50 χρόνια από τη γέννησή της. Σαν σήμερα εξέπεμψε την πρώτη επίσημη εκπομπή της η Δημόσια ελληνική τηλεόραση», είπε μεταξύ άλλων η Λιάνα Κανέλλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ