Ρανιέρι καλεί Μήτρογλου στο θαύμα της Λέστερ - iefimerida.gr

Ρανιέρι καλεί Μήτρογλου στο θαύμα της Λέστερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πέρασμά του από την Ελλάδα και τον πάγκο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου δεν ήταν το καλύτερο δυνατό όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει σε εκτίμηση τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ο Κλάουντιο Ρανιέρι φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με την Μπενφίκα.

Ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος είναι ο κύριος υπεύθυνος για θαύμα που είναι σε εξέλιξη στην Πρέμιερ Λιγκ και αφορά φυσικά την εξαιρετική πορεία τίτλου της Λέστερ, έχει βάλει στο μεταγραφικό στόχαστρο τον Κώστα Μήτρογλου.

Οπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola», ο Ρανιέρι παρακολουθεί μέσω σκάουτινγκ τον Έλληνα άσο αφού ο αρχικός στόχος του, ο Σλιμανί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, κρίθηκε ακριβός.

Ο Μήτρογλου ανήκει στην Φούλαμ και η Μπενφίκα διατηρεί το δικαίωμα αγοράς του παίκτη αρκεί να ενεργοποιήσει την οψιόν έως τον Μάιο. Ωστόσο, η Λέστερ είναι σε θέση να προσφέρει περισσότερα χρήματα στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αυτή την στιγμή έχει συμβόλαιο ύψους 1,3 εκατομμυρίων ευρώ με τους Λουζιτανούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ