Συνάντηση Μητσοτάκη με πρόεδρο και εισαγγελέα του Αρείου Πάγου - iefimerida.gr

Συνάντηση Μητσοτάκη με πρόεδρο και εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πιλότο τα θεσμικά θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία της δικαιοσύνης ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε διαδοχικά με την πρόεδρο Βασιλική Θάνου και την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Ενα από τα θέματα που επικράτησε στις συναντήσεις ήταν η επιτάχυνση στην απονομή του Δικαίου, η ανεξαρτησία των δικαστών αλλά και θέματα που σχετίζονται με τη διασφάλιση της απρόσκοπτης άσκησης του λειτουργήματος των δικαστών που ασχολούνται με μεγάλα οικονομικά σκάνδαλα.

Μάλιστα, ο κ. Μητστοτάκης είπε στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου ότι θα πρέπει να υπάρξει διακομματική συμφωνία στα θέματα της Δικαιοσύνης ενώ με την εισαγγελέα αναφέρθηκε στο θέμα της αποφυλάκισης του Γιώργου Ρουπακιά και στις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η δίκη δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Πηγές του Αρείου Πάγου εξέφραζαν την ικανοποίησή τους για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία του Ανωτάτου Δικαστηρίου λίγες μόνο εβδομάδες μετά την εκλογή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ