Προσήγαγαν δημοσιογράφους στην Ειδομένη, πριν μπουν στα λεωφορεία οι μετανάστες - iefimerida.gr

Προσήγαγαν δημοσιογράφους στην Ειδομένη, πριν μπουν στα λεωφορεία οι μετανάστες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε νέες προσαγωγές δημοσιογράφων στο κέντρο καταυλισμού στην Ειδομένη, προχώρησε η Αστυνομία, πριν την επιχείρηση επιβίβασης των Αφγανών στα λεωφορεία για την επιστροφή τους στην Αθήνα.

Σύμφωνα, με την ανταποκρίτρια του Mega στη Θεσσαλονίκη, δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ βρισκόταν από νωρίς το πρωί στον καταυλισμό των προσφύγων, προκειμένου να καταγράψουν τα όσα συμβαίνουν . Οι αστυνομικές αρχές πριν προχωρήσουν στην επιχείρηση μεταφοράς των προσφύγων στην Αθήνα, προσήγαγαν τους εκπροσώπους των Μέσων στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Σημειώνεται ότι μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση.

Υπενθυμίζεται ότι στην Ειδομένη τον περασμένο Δεκέμβριο, οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν προσαγάγει και πάλι δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ κάτι που είχαν καταγγείλλει οι δημοσιογραφικές ενώσεις κάνοντας λόγο για καθαρό κρούσμα λογοκρισίας με παρεμπόδιση δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ κατά την άσκηση της επαγγελματικής τους αποστολής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ