«Πρόεδρος - ΓΑΠ - Σαμαράς συζητούσαν μόνοι τους χωρίς εμένα» [βίντεο] - iefimerida.gr

«Πρόεδρος - ΓΑΠ - Σαμαράς συζητούσαν μόνοι τους χωρίς εμένα» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποχώρησε αιφνιδιαστικά λίγα λεπτά μετά την έναρξη της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο κ. Καρατζαφέρης κατήγγειλε οτι ο κ.Παπούλιας και οι κύριοι Παπανδρέου και Σαμαράς συναντήθηκαν νωρίτερα οι τρεις τους πριν ξεκινήσει η διαδικασία στην οποία θα συμμετείχε και ο ίδιος, ενώ υποστήριξε μάλιστα πως είχε μείνει μόνος του σε διπλανό γραφείο. Αποχωρώντας δήλωσε: «Λυπάμαι εξαιρετικά που σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές να παίζονται παιχνίδια τακτικής από τον κ. Παπανδρέου και από τον κ. Σαμαρά και να συμπαρασύρουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Αργότερα σήμερα το βράδυ ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, με πρωτοβουλία του ΠτΔ.

Ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος αποχώρησε από την αποψινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, θα παραβρεθεί αύριο στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί.

Σύμφωνα με πηγές του κόμματος, ο κ. Παπούλιας του ζήτησε να παραβρίσκεται στην σύσκεψη, ενώ ο κ. Καρατζαφέρης φέρεται να του εξέφρασε την ενόχλησή του από τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ