Η αξεπέραστη ομορφιά της Ελίζαμπεθ Τέιλορ -Αγνωστες φωτογραφίες της - iefimerida.gr

Η αξεπέραστη ομορφιά της Ελίζαμπεθ Τέιλορ -Αγνωστες φωτογραφίες της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι κι αν έχουν περάσει τόσα χρόνια, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ είναι από τις γυναίκες που εξακολουθούν να μαγεύουν με την ομορφιά τους. Και κάθε της φωτογραφία μαγνητίζει ακόμη τα βλέμματα.

Υπήρξε μία από τις πλέον φωτογραφημένες γυναίκες στον κόσμο. Η ίδια όμως δεν έδειχνε κανένα ενδιαφέρον για να φυλάξει αυτά τα «ενθύμια». Ηταν η μητέρα της εκείνη που ανέλαβε αυτό το έργο. Και πλέον, το συνεχίζει το Αρχείο της Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Η ομάδα που το διαχειρίζεται έκανε μία «βουτιά» σε σκονισμένα κουτιά και σφραγισμένους φακέλους που βρέθηκαν σε αποθήκες σπιτιών, τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο εξωτερικό. Και στην πορεία βρήκαν κάποια κρυφά «διαμάντια».

Τρεις τέτοιες φωτογραφίες, άγνωστες στο κοινό, έδωσε το Αρχείο της Ελίζαμπεθ Τέιλορ στην Vogue, ως ένα μικρό «ορεκτικό» πριν από την αποκάλυψη πολλών τέτοιων φωτογραφιών από τον λογαριασμό @elizabethtaylor στο Instagram, που θα γίνει αυτό το σαββατοκύριακο, όταν θα συμπέσει η απονομή των Οσκαρ και η ημερομηνία γέννησης της μεγάλης σταρ.

Η αξεπέραστη ομορφιά της Ελίζαμπεθ Τέιλορ -Αγνωστες φωτογραφίες της | iefimerida.gr 0

1948

Τραβήχτηκε στο καμαρίνι της στην MGΜ, για την προώθηση της ταινίας «Η Τζούλια παρεκτρέπεται».

Η αξεπέραστη ομορφιά της Ελίζαμπεθ Τέιλορ -Αγνωστες φωτογραφίες της | iefimerida.gr 1

1951

Τραβήχτηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Ο πεθερός της νύφης».

Η αξεπέραστη ομορφιά της Ελίζαμπεθ Τέιλορ -Αγνωστες φωτογραφίες της | iefimerida.gr 2

1963

Με τον Ρίτσαρντ Μπάρτον, στα γυρίσματα της «Νύχτας της Ιγκουάνα». Είναι στην ταράτσα του Casa Kimberley, το οποίο ένα χρόνο αργότερα έκανε δώρο ο Μπάρτον στην Τέιλορ για τα 32α γενέθλιά της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελίζαμπεθ Τέιλορ Ρίτσαρντ Μπάρτον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ