Μαθήματα φωτογραφίας για όλους από το ΜοΜΑ της Νέας Υόρκης, μέσω internet- Δωρεάν [εικόνες] - iefimerida.gr

Μαθήματα φωτογραφίας για όλους από το ΜοΜΑ της Νέας Υόρκης, μέσω internet- Δωρεάν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ίσως το κορυφαίo μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στον κόσμο και τώρα προσφέρει μαθήματα φωτογραφίας. Δωρεάν, για εκείνους που δεν μπορούν να πληρώσουν.

Τα μαθήματα παραδίδονται μέσω της πλατφόρμας coursera και τη διδασκαλία αναλαμβάνει η επιμελήτρια του Τμήματος Φωτογραφίας του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης, Σάρα Μάιστερ. Τα σεμινάρια διαρκούν 6 εβδομάδες.

Μαθήματα φωτογραφίας για όλους από το ΜοΜΑ της Νέας Υόρκης, μέσω internet- Δωρεάν [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Για πιο λόγο διοργανώθηκαν αυτά τα μαθήματα; Διότι η φωτογραφία σήμερα, με τα νέας γενιάς κινητά τηλέφωνα και τα τάμπλετς έχει γίνει η δεύτερη φύση των περισσότερων από μας. Ομως η φωτογραφία δεν είναι μόνο τα φίλτρα του instagram, η χαριτωμένη λήψη, το like. Ετσι αυτά τα μαθήματα στοχεύουν στο να καλύψουν το κενό ανάμεσα στην εικόνα που βλέπουμε και στην εικόνα που κατανοούμε.

Μαθήματα φωτογραφίας για όλους από το ΜοΜΑ της Νέας Υόρκης, μέσω internet- Δωρεάν [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Τα μαθήματα γι' αυτόν τον σκοπό παρουσιάζουν τις ιδέες, την προσέγγιση και την τεχνολογία που καθόρισε τη φωτογραφία, στα 180 χρόνια ιστορίας της. Στα μαθήματα, οι συμμετέχοντες (επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι) θα έχουν την ευκαιρία να δουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα αρχεία του διασημότερου μουσείου Μοντέρνας Τέχνης στον κόσμο.

Μαθήματα φωτογραφίας για όλους από το ΜοΜΑ της Νέας Υόρκης, μέσω internet- Δωρεάν [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Για εγγραφές εδώ: http://www.coursera.org/learn/photography

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ