Tέμπη και Μικροθήβες θα πάνε τελικά στο Μαξίμου -Τι αποφάσισαν - iefimerida.gr

Tέμπη και Μικροθήβες θα πάνε τελικά στο Μαξίμου -Τι αποφάσισαν

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεπεράστηκαν τελικώς οι επιφυλάξεις και οι αμφισβητήσεις και θα καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου με τον πρωθυπουργό οι εκπρόσωποι των αγροτών από τα μπλόκα των Τεμπών και των Μικροθηβών, καθώς και οι εκπρόσωποι άλλων 38 μπλόκων που συμπαρατάσσονται μαζί τους.

Αυτά δήλωσαν προς το ΑΠΕ-ΜΠΕ οι εκπρόσωποι των αγροτών από τα Τέμπη, Παναγιώτης Καλογιάννης, και από τις Μικροθήβες, Χρήστος Μάντσιος, που θα συμμετάσχουν στη σημερινή συζήτηση.

Το πρόβλημα της εμπλοκής παρακάμφθηκε από τη στιγμή που δόθηκαν διευκρινίσεις από το Μέγαρο Μαξίμου για το ποιοι θα είναι οι συμμετέχοντες στο τραπέζι των διαβουλεύσεων, αφού υπήρχαν ενστάσεις από Τέμπη και Μικροθήβες, καθώς δεν ήθελαν να καθίσουν και με εκπροσώπους από άλλους φορείς που τους θεωρούν μη αγρότες, δεν ανήκουν στον πρωτογενή τομέα παραγωγής και δεν έχουν βγει στα μπλόκα.

Ηδη, από χθες το βράδυ, σε ένδειξη «καλής θέλησης» οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών άνοιξαν την εθνική οδό και η κίνηση γίνεται απρόσκοπτα. Το ίδιο έκαναν οι αγρότες και στο μπλόκο των Μικροθηβών, στον αυτοκινητόδρομο Αθήνας-Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τέμπη Μικροθήβες εμπόδια διάλογος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ