Ισχυρό αουτσάιντερ για την πρωθυπουργία ο Πετσάλνικος - iefimerida.gr

Ισχυρό αουτσάιντερ για την πρωθυπουργία ο Πετσάλνικος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και το όνομα του προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσαλνικου επανήλθε και πάλι στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες ως ισχυρό αουτσάιντερ για τη θέση του πρωθυπουργού στην κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, με τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο να βρίσκεται επίσης στο προσκήνιο.

Η υποψηφιότητα του προέδρου του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων Βασίλη Σκουρή δείχνει να αδυνατίζει σοβαρά, καθώς σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο διακεκριμένος νομικός εξέφρασε ισχυρές επιφυλάξεις για το κατά πόσον θα ήταν σκόπιμο να αφήσει μια καίρια για την Ελλάδα θέση στην καρδιά του ευρωπαϊκού οικοδομήματος προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός λίγων ημερών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το όνομα του κ. Πετσάλνικου τυγχάνει της αποδοχής της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και δεν δημιουργεί κανένα εσωκομματικό πρόβλημα στο ΠΑΣΟΚ. Ο στενός συνεργάτης και φίλος του απερχόμενου πρωθυπουργού κατέχει δημόσιες θέσεις από το 1984 όταν κατείχε τη θέση του γενικού γραμματέα Λαϊκής Επιμόρφωσης και εκλέχθηκε βουλευτής Καστοριάς το 1985.

Από την άλλη πλευρά το θρίλερ συνεχίζεται καθώς υπάρχει πάντα στο τραπέζι και το όνομα του κ. Βενιζέλου, αν και ορισμένοι κάνουν λόγο για εμπλοκή από βέτο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ