Ξέσπασε η μάνα του Παύλου Φύσσα: Πώς βγαίνει έξω ένας κατ' ομολογίαν δολοφόνος; - iefimerida.gr

Ξέσπασε η μάνα του Παύλου Φύσσα: Πώς βγαίνει έξω ένας κατ' ομολογίαν δολοφόνος;

Alexandros Michailidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, αποφυλακίζεται και η μητέρα του Παύλου Φύσσα ξεσπά, λέγοντας πως νιώθει προδομένη, που ο άνθρωπος που σκότωσε τον γιο της θα ζει ελεύθερος.

Μία ημέρα μετά την είδηση της αποφυλάκισης του Γιώργου Ρουπακιά, η Μάγδα Φύσσα μίλησε στο Mega και υποστήριξε πως δεν περίμενε πως θα περνούσαν περίπου 2,5 χρόνια χωρίς να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

«Κανείς δεν περίμενε ότι θα περνούσαν 30 μήνες και δεν θα είχε γίνει τίποτα. Κανείς δεν το περίμενε και κανείς δεν ρωτάει πώς αντέχουμε», είπε και ζήτησε από τους αρμόδιους να «σκύψουν το κεφάλι και να δουν με σοβαρότητα το θέμα», δηλώνει.

«Ο ίδιος είναι κατ' ομολογία δολοφόνος. Πώς βγαίνει έξω; Ας μου εξηγήσει κάποιος αυτούς τους νόμους», διερωτήθηκε.

Παράλληλα, έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας του γιου της, επισημαίνοντας πως «δεν ήταν ένας τυχαίος φόνος».

«Φυσικά και έχω παράπονα. Χάσαμε έναν λεβέντη για το τίποτα. Ήθελαν να μας δείξουν τη δύναμή τους και ποιοι είναι», συμπλήρωσε.

«Να σκύψουν το κεφάλι τους οι αρμόδιοι αυτοί που έχουν σχέση με την υπόθεση, να δώσουν άδειες να μπορεί να συνεχιστεί η δίκη, δεν γίνεται να παραμείνει έτσι αυτό. Πρέπει να συνεχιστεί, τουλάχιστον τώρα, να κάνουν κάτι. Δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος για όλα αυτά, αλλά θα έπρεπε να το δουν λίγο διαφορετικά», υπογράμμισε η κ. Φύσσα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ