Γιατρός αναζητά τον δίδυμο αδερφό του μέσω του Facebook - iefimerida.gr

Γιατρός αναζητά τον δίδυμο αδερφό του μέσω του Facebook

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια ανάρτηση στο Facebook, που με τις κοινοποιήσεις φίλων, γνωστών και αγνώστων παίρνει διαστάσεις, ο ΩΡΛ Αριστοτέλης Πετούσης ευελπιστεί να βρει τον ομοζυγωτικό δίδυμο αδερφό του, τον οποίο αποχωρίστηκε λίγο μετά τη γέννησή τους.

Σύμφωνα με το γιατρό, ο οποίος εδώ και 15 χρόνια αναζητά τον αδερφό του χωρίς αποτέλεσμα, το "άλλο του μισό" έχει δοθεί με εικονική γέννα σε άλλη οικογένεια, καθώς το βιβλίο εξερχομένων του νοσοκομείο αναφέρει ότι ο "χαμένος αδερφός" γεννήθηκε υγιής.

Φαίνεται λοιπόν πως ο αδερφός του κ.Πετούσης σήμερα θα ζει με όνομα και επώνυμο, διαφορετικά από αυτά που του έδωσαν κατά το αεροβάπτισμα.

Εξαιρετικά βοηθητικό στοιχείο πάντως, σε αυτή την αναζήτηση, αποτελεί το γεγονός ότι το άτομο που αναζητείται είναι πανομοιότυπο στην όψη με το γιατρό, καθώς πρόκειται για ομοζυγωτικά δίδυμα αδέρφια.

Πηγή:cretalive.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γιατρός δίδυμος αδερφός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ