Εδωσε 3 εκατ. ευρώ για την Αστον Μάρτιν του Τζέιμς Μπόντ - iefimerida.gr

Εδωσε 3 εκατ. ευρώ για την Αστον Μάρτιν του Τζέιμς Μπόντ

(φωτογραφία: getty images)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διάσημη Aston Martin DB10 που εμφανίζεται στην ταινία «Spectre» ως το αμάξι του πασίγνωστου μας Βρετανού κατασκόπου, Τζέιμς Μπόντ, πωλήθηκε την περασμένη Τρίτη σε δημοπρασία στο Λονδίνο, έναντι του ποσού των 3 εκατομμυρίων ευρώ.


Πιο συγκεκριμένα η τελική τιμή που απέσπασε το κορυφαίο σπορ μοντέλο του φημισμένου κατασκευαστή χεροποιητων υπεραυτοκινήτων στην δημοπρασία που διοργάνωσε ο οίκος Cristie's στην βρετανική πρωτεύουσα ήταν 3.127.000 ευρώ (2.434.500 βρετανικές λίρες).

Εδωσε 3 εκατ. ευρώ για την Αστον Μάρτιν του Τζέιμς Μπόντ  | iefimerida.gr 0


Το αυτοκίνητο που είναι το ένα από τα δυο που πήραν μέρος στα γυρίσματα της ταινίας -και ένα από τα 10 που συνολικά κατασκευάστηκαν- φέρει τον κινητήρα που φοράει και η Vantage, τον γνωστό V8, των 4,7 λίτρων με ισχύ 430 ίππων.
Στην δημοπρασία της Τρίτης, έλαβαν μέρος 14 επιπλέον αντικείμενα από ταινίες του Τζέιμς Μπόντ, όπως ένα «Day of the Dead» κουστούμι που φορούσε ο Ντάνιελ Κρέιγκ στην ίδια ταινία και το οποίο «έπιασε» 126.480 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόσμος James Bond Aston Martin δημοπρασία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ