Η οικογένεια του Παντελίδη ζητάει πραγματογνώμονα -Εχει αμφιβολίες για το τροχαίο - iefimerida.gr

Η οικογένεια του Παντελίδη ζητάει πραγματογνώμονα -Εχει αμφιβολίες για το τροχαίο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oπως έχει γίνει ήδη από χθες γνωστό, η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη ζητά τον ορισμό και δικού της πραγματογνώμονα ο οποίος θα διερευνήσει τα αίτια του δυστυχήματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το οικογενειακό περιβάλλον του τραγουδιστή θεωρεί ότι είτε υπήρξε δολιοφθορά στο αυτοκίνητο, είτε ότι κάποιος έριξε κάτι στο ποτό του. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει καταθέσει αίτημα στην εισαγγελία για ορισμό πραγματογνώμονα.

Πάντως, την έρευνα προς το παρόν διεξάγει η Τροχαία, η οποία έχει ήδη βάλει δυο πραγματογνώμονες για το δυστύχημα, ενώ ο εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα βάλει και τεχνικούς συμβούλους η οικογένεια.

Η έκθεση της Τροχαίας αναφέρει για το δυστύχημα: «Στις 08:10 στη γέφυρα εξόδου από το πρώην ανατολικό αερολιμένα κινούνταν όχημα μάρκας Mercentes με κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο 33χρονος οδηγός Παντελής Παντελίδης κινούνταν στο ρεύμα προς την έξοδο για Αθήνα όταν το όχημα εξετράπη δεξιάς της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο (ύψους περίπου 40 εκατοστών) και στη συνέχεια σε μεταλλικά κάγκελα με αποτέλεσμα να ανατραπεί το όχημα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ