Σίλβα: Ατυχη βραδιά, η πρόκριση είναι ανοιχτή - iefimerida.gr

Σίλβα: Ατυχη βραδιά, η πρόκριση είναι ανοιχτή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν άξιζε να χάσει από την Άντερλεχτ ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε λόγο για αναποτελεσματικότητα στις πολλές φάσεις που έφτιαξε η ομάδα του και έδειξε αισιόδοξος πως μπορεί να έρθει η ανατροπή στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Ήταν μια άτυχη βραδιά για εμάς, το αποτέλεσμα δεν αποτυπώνει την εικόνα μας στο παιχνίδι. Είχαμε πολλές ξεκάθαρες ευκαιρίες, βρεθήκαμε πολλές φορές κοντά στο γκολ, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά αυτό δεν ήρθε. Η πρόκριση είναι ακόμα ανοιχτή, θα προσπαθήσουμε στο γήπεδό μας να γυρίσουμε την κατάσταση και να πάρουμε εκεί το εισιτήριο για την επόμενη φάση», είπε στην κάμερα του OTE TV ο Σίλβα.

Χαρούμενος για τη νίκη επί του Ολυμπιακού στις Βρυξέλλες εμφανίστηκε ο Μπέσνικ Χάσι. Ο τεχνικός της Άντερλεχτ, μιλώντας στον ΟΤΕ TV, δήλωσε πως γνωρίζει την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει η ομάδα του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και τόνισε πως το πρώτο 20λεπτο του επαναληπτικού θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο.

«Το σημαντικό είναι πως απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός θέλαμε να μην δεχθούμε το γκολ και το 1-0 είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα που πήραμε».

Για το ματς: «Ξεκινήσαμε καλά κάναμε ευκαιρία και μετά από δικά μας λάθη δώσαμε το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να κάνει ευκαιρίες. Συνολικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα».

Για τη ρεβάνς: «Είναι σημαντικό να μην δεχθούμε γκολ στα πρώτα 20 λεπτά όπως έγινε και σήμερα. Γνωρίζουμε πόσο δυνατή έδρα είναι το Καραϊσκάκης και πόσο καλή ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μην δεχθούμε γκολ στα πρώτα 20 λεπτά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σίλβα Ολυμπιακός Αντερλεχτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ