Παραιτήθηκε ο Καφετζόπουλος από αντιδήμαρχος Αθηναίων -Στη θέση του ο γιος του Παπαγιαννάκη - iefimerida.gr

Παραιτήθηκε ο Καφετζόπουλος από αντιδήμαρχος Αθηναίων -Στη θέση του ο γιος του Παπαγιαννάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόφασή του να παραιτηθεί από τις θέσεις του Αντιδημάρχου και του δημοτικού συμβούλου, ανακοίνωσε στον δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη, ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Τη θέση αντιδημάρχου καταλαμβάνει ο δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Παπαγιαννάκης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων ευχαρίστησε τον Αντώνη Καφετζόπουλο για τη μεταξύ τους στενή συνεργασία και τη συμβολή του στους τομείς της Βιώσιμης Κινητικότητας και της επανδραστηριοποίησης της Δημοτικής Αστυνομίας.
Ο Αντώνης Καφετζόπουλος ως δημοτικός σύμβουλος είχε αναλάβει αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Βιώσιμης Κινητικότητας, αναλαμβάνοντας τις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας που επανασυστήνεται, καθώς και τις αρμοδιότητες του Τμήματος Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων και Στάθμευσης της Διεύθυνσης Οδοποιίας και Αποχέτευσης.

Η θέση του στο δήμο ήταν απαιτητική, με πολλές ώρες παρουσία στο γραφείο, κάτι που δεν μπορούσε να συνδυάσει με το θέατρο. Ο Αντώνης Καφετζόπουλος πρωταγωνιστεί αυτή την εποχή στο Βέμπο στην παράσταση «Οικογένεια Ανταμς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ