Παντελίδης: Αλλαξε τζιπ τελευταία στιγμή -Νόμιζαν πως ήταν ο Αργυρός [βίντεο]

Πληροφορίες θέλουν τον Παντελή Παντελίδη να άλλαξε τζιπ τελευταία στιγμή, καθώς ένα μαύρο αυτοκίνητο σαν αυτό που βρέθηκε στο σημείο που έγινε το θανάσιμο τροχαίο, έχει ο επίσης τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Καλημερούδια» σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη, τις πρώτες στιγμές δημιουργήθηκε ένα μπέρδεμα και καθώς ο τραγουδιστής δεν είχε μαζί του στοιχεία αναγνώρισης, λόγω του αυτοκινήτου θεώρησαν πως είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός.


«Έγινε ένα μπέρδεμα γιατί ο Παντελής Παντελίδης είχε ένα ασημί τζιπ και ένα μαύρο ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Αρχικά πίστεψαν ότι ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός μέσα στο αυτοκίνητο. Άλλαξε τζιπ την τελευταία στιγμή, δεν ξέρει κανείς για ποιο λόγο» ανέφερε η δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με ρεπορταζ του Star, o τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός συναντήθηκε χθες το βράδυ με τον Παντελίδη. Σύμφωνα με τον Αργυρό, ο ίδιος πέρασε αργά το βράδυ από το Teatro καθώς είχε ραντεβού με τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου, Κώστα Μπερτάκη.

Ο Παντελίδης με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη έκαναν πρόβες στο εν λόγω κέντρο για την πρεμιέρα τους και ο Αργυρός βρέθηκε στο κέντρο και μίλησε με τον Παντελή, ο οποίος φέρεται να του είπε. «Κωνσταντίνε είσαι φίλος πραγματικός, σε αγαπώ πολύ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παντελιδης τροχαίο άργυρος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ