Ο απίθανος Τσάρλι Κάουφμαν και η νέα ταινία του με τίτλο Anomalisa- Σαρώνει τα βραβεία [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο απίθανος Τσάρλι Κάουφμαν και η νέα ταινία του με τίτλο Anomalisa- Σαρώνει τα βραβεία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία βαθιά ανθρώπινη ταινία χωρίς να παίζει άνθρωπος, ενα αριστουργηματικό animation, γυρισμένο με την τεχνική stop motion. Σε σενάριο και σκηνοθεσία του πολυβραβευμένου Τσάρλο Κάουφμαν. Μόνο στο ODEON ΟΠΕΡΑ από την Πέμπτη.

Το «Anomalisa» είναι ακόμη μία ευφάνταστη ιστορία από το ιδιοφυές μυαλό του Τσάρλι Κάουφμαν και του Ντιουκ Τζόνσον. Ένα μελαγχολικό, σουρεαλιστικό, αστείο stop-motion ταξίδι στο μυαλό ενός άνδρα, που περνά μια σκοτεινή νύχτα της ψυχής πριν αυτή εξελιχθεί σε εφιάλτη.

Ο απίθανος Τσάρλι Κάουφμαν και η νέα ταινία του με τίτλο Anomalisa- Σαρώνει τα βραβεία [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Τι σημαίνει να είσαι ζωντανός; Τι σημαίνει να πονάς; Η ταινία έρχεται να ταιριάξει ιδανικά δίπλα στα βραβευμένα σενάρια ταινιών όπως «Στο Μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς», «Adaptation» και «Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού», καθώς και το σκηνοθετικό ντεμπούτο του, «H Συνεκδοχή της Νέας Υόρκης». Όπως συνήθως συμβαίνει στις ιστορίες του Κάουφμαν, οι ήρωες του «Anomalisa» «ψάχνουν για μια ελπίδα, για ένα είδος ουσιαστικής επικοινωνίας» όπως το διατυπώνει ο ίδιος.

Ο απίθανος Τσάρλι Κάουφμαν και η νέα ταινία του με τίτλο Anomalisa- Σαρώνει τα βραβεία [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Μάικλ Στόουν, σύζυγος, πατέρας και σεβαστός συγγραφέας του βιβλίου «How May I Help You Help Them?» νιώθει βαλτωμένος στην πεζή ζωή του. Σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Σινσινάτι, όπου τον έχουν καλέσει για να μιλήσει σε ένα συνέδριο για επαγγελματίες στην εξυπηρέτηση πελατών, ο Μάικλ φτάνει στο Ξενοδοχείο Fregoli και συναντά τη Λίσα, μία ντροπαλή αντιπρόσωπο πωλήσεων που ίσως είναι η αγάπη της ζωής του.

Δειτε το τρέιλερ της ταινίας:

Μία υποψήφια για Όσκαρ, συγκλονιστική και βαθιά ανθρώπινη ιστορία. Η ταινία κέρδισε διθυραμβικές κριτικές καθώς και το Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής στο Φεστιβάλ της Βενετίας.
Προβάλλεται αποκλειστικά στο ODEON ΟΠΕΡΑ από την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Anomalisa Τσάρλι Κάουφμαν Odeon
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ