Παράταση στην ψηφοφορία για τα Startupper Awards ως τις 29 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Παράταση στην ψηφοφορία για τα Startupper Awards ως τις 29 Φεβρουαρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O διαγωνισμός για τα Startupper Awards, δηλαδή τα βραβεία που θα δοθούν για πρώτη φορά με πρωτοβουλία του Startupper.gr από το ίδιο το οικοσύστημα στις καλύτερες νεοφυείς και καινοτόμες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και τους δημιουργούς τους, κέντρισε το ενδιαφέρον όλων και η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη.

Έτσι αποφασίστηκε να δοθεί μία ακόμα παράταση για όλους όσοι δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν την αγαπημένη τους Startup εταιρεία και να την αναδείξουν.
Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως και το τέλος Φεβρουαρίου (29 Φεβρουαρίου και ώρα 23:59) και οι 3 πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας θα ανακοινωθούν την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου. Η νέα ημερομηνία για την τελετή βράβευσης και το πάρτι Startupper Awards είναι στις 18 Μαρτίου στο Orange Grove.
Τα Startupper Awards τελούν υπό την αιγίδα του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ανασυγκρότησης, του ΣΕΒ και της ΕΧΑΕ, και πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του ENDEAVOR Greece, του ΣΕΚΕΕ, της Hellenic Startup Association και του Orange Grove.
Όλα τα βραβεία (9) θα απονεμηθούν μετά από ανοιχτή – δημόσια ψηφοφορία μέσω του Startupper.gr και την πλατφόρμα E-SURVEY, ενώ η οργανωτική επιτροπή θα δώσει ένα και μόνο βραβείο που θα ανακοινωθεί το βράδυ στο πάρτι της απονομής των βραβείων.
Πληροφορίες
newsroom@startupper.gr
+30 210 32 49 222

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Startupper Awards παράταση διαγωνισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ