Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντάει στον Λαζόπουλο με μια φωτογραφία της μητέρας του [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντάει στον Λαζόπουλο με μια φωτογραφία της μητέρας του [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το απαράδεκτο, ρατσιστικό σχόλιο για τους τετραπληγικούς που έκανε χθες κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ο Λάκης Λαζόπουλος, σχολίασε και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, έχει ένα λόγο παραπάνω να είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στο θέμα αυτό, καθώς η μητέρα του, Μαρίκα Μητσοτάκη, τα τελευταία χρόνια της ζωής της ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

«Ξεπέρασε κάθε όριο» η σάτιρα του κ. Λαζόπουλου σχολιάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο λογαριασμό του στο Facebook και προσθέτει: «Η μητέρα μου ήταν τα τελευταία χρόνια της ζωής της καθηλωμένη σε αναπηρική καρέκλα. Αυτό δεν επηρέασε την κρίση της, αλλά κυρίως, ούτε την καλοσύνη της». Και καταλήγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ενδειξη πολιτισμού μια χώρας, είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα άτομα με ειδικές ανάγκες.Ο κ. Λαζόπουλος μέσα στη χυδαιότητα που τον διακρίνει, δεν σεβάστηκε ούτε αυτό».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντάει στον Λαζόπουλο με μια φωτογραφία της μητέρας του [εικόνα]  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ